MOKINIAI IŠLEISTI Į VASARĄ, O DEŠIMTOKAI – Į GYVENIMĄ…

Birželio 22 d. mokykloje vyko Pasiekimų ir refleksijos dienos renginys, kurio metu buvo apibendrinti 2022-2023 m. m. pasiekimai. Pasidžiaugta rezultatais, mokinių aktyvumu mokykloje ir dalyvaujant įvairiose veiklose už mokyklos ribų.

            Padėkomis apdovanoti mokiniai už labai gerą ir gerą mokymąsi, už puikų lankomumą, padėkota aktyviesiems veiklų iniciatoriams, sportininkams, garsinusiems mokyklą  už mokyklos ribų. Nepamiršti ir „Šimto dešimtukininkų“ klubo nariai, ir dailyraščio konkurso nugalėtojai, ir olimpiadų bei konkursų prizininkai.  Skelbta dešimt nominacijų: „Metų akademiniai pasiekimai“, „Metų veiklų iniciatorius/ė“, „Aktyviausias pagalbininkas/ė“, „Metų sportininkas/ė“, „Metų kūrybiškiausias/ia “,   „Metų šauniausia klasė“, „Metų tenisininkas/ė“, „Metų naujokas/ė“ ir kitos.   Nebuvo pamirštas nė vienas, nes kiekvienas kuo nors prisidėjo prie mokyklos gyvenimo. Skambėjo nuotaikingos Vytauto Užkuraičio ir mokinių choro dainos, lietuvių liaudies ir šiuolaikiniai šokiai.

            Paskutinė nominacija „Metų dešimtokas“ išaugo į atsisveikinimo su dešimtokais šventę. Netrūko šiltų palinkėjimų, sveikinimų, gėlių, apkabinimų (nors įprastų pažymėjimų ir nebuvo). Dešimtokai parodė išradingumą įteikė originalias dovanėles mokytojams (pagal dalyko specifiką) ir mokyklos darbuotojams.

            Paskutinis paskutinės dienos akcentas – spalvotas piknikas parke prie mokyklos. Spalvotas, nes kiekviena klasė turėjo parodyti išmonę ir pasiruošti skirtingų spalvų vaišes.

            Šią turiningą dieną ir mokslo metų pabaigą vainikavo poilsio vakaras.