IN MEMORIAM ELVYRAI ZENEVIČIUTEI

 2022 m. spalio 23 d. po sunkios ligos mus paliko ilgametė matematikos mokytoja Elvyra Zenevičiutė, 

                      Mokytoja visą savo gyvenimą pašventė Mokyklai. Miela ir draugiška kolegė, puiki savo dalyko specialistė, mylima klasės vadovė. Per beveik 4 dešimtis pedagoginio darbo metų į gyvenimą išleidusi  nemažai mokinių laidų, keletą paskutiniųjų metų mokė jau savo mokinių vaikus ir anūkus.

                      Gimusi ir užaugusi vienintelėje Lietuvos saloje, 1979 m. Elvyra Zenevičiutė baigė Rusnės vidurinę mokyklą. Po studijų VPI 1983 m. pradėjo dirbti Usėnų vidurinėje mokykloje, kurioje dirbo iki šiol. Tai buvo vienintelė Mokytojos darbovietė. Vienai iš pirmųjų mokykloje 2009 m. jai suteikta mokytojo metodininko kvalifikacinė kategorija. Buvo aktyvi mokyklos gyvenime ir už mokyklos ribų: jos organizuojamos dalykinės veiklos (renginiai, viktorinos, konkursai ir  kt.) visada buvo apgalvotos iki smulkmenų, skatino mokinius domėtis matematika. 

                      Mokytoja buvo nuoširdi ir supratinga klasės vadovė. Rodydama asmeninį pavyzdį ugdė savo mokinių žmogiškąsias vertybes, siekė, kad jie užaugtų dorais ir atsakingais žmonėmis. Ne vienerius metus vadovavo rajono matematikos mokytojų metodiniam būreliui. Visas savo pareigas vykdė ne tik atsakingai, bet ir geranoriškai, buvo pasirengusi kiekvienam ištiesti pagalbos ranką.

                      Mokyklos bendruomenė reiškia nuoširdžiausią užuojautą velionės artimiesiems ir visiems, kam mokytoja Elvyra buvo brangi.

                      Lieka tik neblėstanti pagarba, dėkingumas ir šilti prisiminimai…